Ga naar inhoud

Roulette Systemen

Roulette is één van de populairste casinospelen op de markt. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat door de jaren heen verschillende knappe koppen hebben geprobeerd om de code van dit spelletje te kraken. Dit zou natuurlijk erg interessant zijn, want eenmaal je precies weet hoe het huis te verslaan is het kinderspel om een erg hoge winst te realiseren. Verschillende roulette systemen die vandaag de dag gebruikt kunnen worden mogen dan wel interessant zijn, ze vereisen vaak erg veel geduld. Bovendien is het belangrijk om je niet mee te laten slepen en de risico’s steeds zo beperkt mogelijk te houden. Wil je graag ook beginnen met roulette spelen of ben je gewoon geïnteresseerd in de verschillende systemen die er op de markt terug te vinden zijn. Wij zetten de belangrijkste roulette systemen evenals hun voor- en nadelen graag even voor jou op een rijtje.

pics9

Het Fibonacci systeem

Het eerste roulette systeem die we graag aan je willen voorstellen is het Fibonacci systeem. Dit systeem is interessant omdat de inzet bij verlies steeds moet bestaan uit de som van de twee voorgaande inzetten die werden geplaatst. In tegenstelling tot bij verschillende andere roulette systemen wordt er in dit geval bij een winstbeurt evenwel niet teruggekeerd naar het oorspronkelijk geplaatste bedrag. Je dient bij winst namelijk gewoon twee stappen terug te keren in de serie. Dit zorgt er voor dat je bij een winstbeurt alle eventuele voorgaande verliezen niet alleen kan goedmaken, maar je daarenboven ook nog eens meteen een aanzienlijke winst kan behalen. Het Fibonacci systeem is een vaak beproefd systeem en kan in de praktijk zeker en vast interessant zijn.

Het Martingale systeem

Eén van de bekendste roulette systemen op de markt is ongetwijfeld het Martingale systeem. Deze strategie blijkt uit in eenvoud en dat is meteen de reden waarom zoveel spelers er zich toe aangetrokken voelen. Door te spelen met behulp van het Martingale systeem is het zo dat je bij verlies telkens de geplaatste inzet dient te verdubbelen. Wanneer er een speelronde winnend wordt afgesloten zal je op deze manier merken dat alle mogelijke voorgaande verliezen in één keer worden goedgemaakt. Dat is nog niet alles, want bovendien zal er door de hoge inzet ook meteen een extra winst worden geboekt waardoor je er weer voor enkele speelrondes tegenaan kan. Het Martingale systeem is dan ook met recht en rede volgens veel mensen één van de interessantste systemen die er vandaag de dag voor roulette bestaan.

Red bet, de focus ligt op rood

Als roulette speler zal je er altijd voor willen zorgen dat het risico dat je loopt zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Omwille van deze reden focussen heel veel roulette systemen zich dan ook op inzetten die geplaatst worden op één of meerdere van de zogenaamde outside bets. De Red bet strategie is zo’n systeem. In dit geval wordt er continue een hoge inzet geplaatst op de kleur rood terwijl er een lagere inzet geldt voor de kleur zwart. Op welke van beide kleuren de kogel uiteindelijk valt zal bepalend zijn voor het bedrag dat wordt uitgekeerd. Valt de kogel meer op rood dan kan je meteen rekenen op een aantrekkelijke winst. Komt de kogel op zwart terecht, dan blijft het verlies beperkt waardoor je nog steeds uitzicht kan houden op het boeken van een uiteindelijke winst.

Zijn roulette systemen interessant of niet?

Bovenstaande roulette systemen zijn slechts enkele van de vele strategieën die er vandaag de dag bestaan. Andere namen die wellicht wel een belletje doen rinkelen zijn bijvoorbeeld het D’alembert systeem, de kolommen strategie, One Hit Wonder en ga zo maar door. Al deze verschillende roulette systemen zijn op hun eigen unieke manier best interessant te noemen. Je dient er alleen altijd rekening mee te houden dat geen enkel systeem je een 100 procent garantie kan geven. Om er voor te zorgen dat spelers niet altijd en onbeperkt een mooie winst kunnen behalen kiezen heel veel online goktenten er dan ook voor om met limieten te werken per inzetbeurt. Op deze manier is gebruikmaken van bijvoorbeeld het Martingale systeem (om er maar één te noemen) lang niet overal een mogelijkheid.

 

Welke roulette systemen gebruiken?

Welke van de verschillende roulette systemen op de markt je uiteindelijk zal gaan gebruiken is afhankelijk van zeer veel verschillende factoren. Je zal als speler dan ook altijd rekening willen houden met de ervaring waarover je al dan niet reeds beschikt evenals met het bedrag dat je maximaal per speelbeurt zal willen inzetten. Voor welke van de verschillende roulette systemen je uiteindelijk ook zal kiezen, het is altijd interessant om te kiezen voor die ene strategie waar je, je zelf het beste bij voelt. Alleen op die manier blijft het spelen van roulette ten allen tijde leuk en waarschijnlijk ook winstgevend.

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette