Ga naar inhoud

Roulette Tips

pic 9Als je roulette gaat spelen is het natuurlijk leuk als je een beetje winst maakt of in ieder geval lang kan spelen tegen zo min mogelijk verlies. Daarom hebben wij wat roulette tips en strategie mogelijkheden opgesteld om je kansen op winst te vergroten. Ze zijn natuurlijk niet allemaal waterdicht of 100% effectief, maar onze roulette tips bieden wel een houvast.

tip 1 :
Het belangrijkste als je (live) online roulette gaat spelen is om in de gaten te houden dat je met geld speelt dat je kan missen. Het moet niet zo zijn dat je achteraf je hypotheek niet meer kan betalen doordat je gegokt hebt. Op deze manier blijft het leuk en kun je een gezellige avond hebben tijdens het spelen van dit spannende spel. Dit is 1 van de betere roulette tips.

tip2 :
Probeer als je in een winnende periode zit meer in te zetten en als je juist aan het verliezen bent minder. Zo maak je optimaal gebruik van de momenten dat het goed gaat. Als het minder gaat beperk je juist je verlies.

OranjeCasino

tip 3 :
Probeer eens wat strategie├źn uit. De meest bekende is de verdubbel strategie. Je begint met bijvoorbeeld 2 euro op rood en als je verliest verdubbel je dit steeds totdat je een keer wint, dan begin je weer opnieuw. Voor veel mensen brengt dit systeem een hoop geld op. Je moet het alleen niet hele avonden achter elkaar spelen want het komt wel eens voor dat er 10x zwart valt, of rood. Dan is het verlies meteen erg groot. Gelukkig gebeurt dit maar heel erg weinig.

tip 4 :
De 4e tip in de reeks roulette tips is voor de gevorderde online roulette speler. Ga spelen op de live roulette en kijk goed op welk deel van het roulette wiel de deler het balletje het meeste gooit. Op dit deel van het wiel ga je inzetten. Natuurlijk zul je draaien verliezen, maar als je het goed in de gaten houd kan je hiermee een aardig bedrag per avond winnen.

tip 5 :
Wissel van tafel als het een periode heel slecht gaat. Als het alleen amar slecht gaat en er zit helemaal gaan verbetering in, kan je besluiten om op een andere tafel te gaan spelen. Als je online speelt en niet op de live roulette, kan het helpen om het spel opnieuw op te starten. Het restart dan weer en vaak komen er dan weer hele andere nummers tevoorschijn…

tip 6 :
Neem af en toe even pauze als je online roulette speelt. Dan ben je even van het spel weg en dat leidt soms tot verassende nieuwe inzichten. Zo voorkom je ook dat je te veel in het spel word meegezogen en als gevolg daarvan veel verliest. Veel mensen zullen je dergelijke roulette tips meegeven, maar het is echt wel een belangrijke.

tip 7 :
Het is voor een speler interessant om alleen maar rood zwart te spelen. Het spelen van nummers brengt meer risico’s met zich mee. Als je bijvoorbeeld 10 nummers inzet en er valt een nummer wat jij niet hebt, ben je je inzet kwijt. Bij rood of zwart is dit natuurlijk ook, maar daar is er 1 uitzondering. Als de 0 valt krijg je de helft van je inzet terug. Dit voordeel is er niet bij losse nummers.

tip 8 :
Speel alleen op Europees of Frans roulette. Amerikaans roulette heeft een extra nummer (de dubbel 0) maar wel dezelfde uitbetalingen. Je hebt dus een kleinere kans om te winnen. Probeer alle roulette spellen met een dubbele 0 ten allen tijden te mijden!

Heb je zelf nog goede roulette tips? Laat het ons even weten via het contact formulier!

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette