Ga naar inhoud

Paroli Strategie

Mensen die liefhebber zijn van het casinospel roulette willen door te spelen graag bouwen aan een mooi fortuin. Dat is perfect mogelijk, want roulette staat er om bekend een kansspel te zijn waarbij het voordeel voor het huis bijzonder beperkt is. Ondanks het feit dat je als speler dus standaard altijd kans maakt op een mooie winst is het zo dat je er ook voor kan kiezen om gebruik te maken van een bepaalde strategie. De Paroli strategie is bijvoorbeeld een succesvol roulette systeem die door de jaren heen tal van fervente roulette spelers heeft geholpen met het bij elkaar spelen van een zeer mooie winst. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de Paroli strategie!

pics11

Hoe werkt de Paroli strategie precies?

De werking van de Paroli strategie is eigenlijk bijzonder eenvoudig. Iedereen kent ongetwijfeld wel het zogenaamde Martingale systeem, één van de oudste systemen om roulette te spelen op de markt. Bij dit systeem wordt er voor gekozen om per verliesbeurt de eerder geplaatste inzet te verdubbelen. De Paroli strategie doet precies het omgekeerde. Wanneer je een speelbeurt winnend hebt afgesloten wordt de voorgaande inzet verdubbeld. Je blijft dit doen tot op het ogenblik dat je een mooi bedrag bij elkaar hebt gespeeld die je kan laten uitbetalen op je bankrekening. Let wel, wanneer je aan een mooie winning streak bezig bent (deze zijn bijzonder interessant natuurlijk) is het belangrijk om tijdig te stoppen.

Te lang door blijven gaan met het verdubbelen van je eerder geplaatste inzet kan er namelijk op een bepaald ogenblik voor zorgen dat je alle behaalde winsten in één klap verliest. In ieder geval is de werking van de Paroli strategie zoals je ziet zeer eenvoudig uit te leggen en bijgevolg voor iedereen, zowel voor de beginnende als de meer ervaren speler toe te passen.

subjesvj

Voordelen van de Paroli strategie

Voor veel roulette spelers is het van het grootste belang dat ze zich goed voelen tijdens het spelen. Er bestaat uiteraard geen leukere manier om dat goede gevoel te realiseren dan door het behalen van een aantal (opeenvolgende) winsten. Door gebruik te maken van de Paroli strategie beschik je over de mogelijkheid om het meeste potentieel uit die winsten te halen. Het feit dat je bij winst telkens je voorgaande inzet dient te verdubbelen levert daar uiteraard een niet onaanzienlijke bijdrage aan. Bovendien zorgt de Paroli strategie er voor dat je als speler ook nooit wordt verplicht om te spelen met een echt hoge inzet. Zelfs een beperkt startbedrag van bijvoorbeeld 10 euro kan er reeds voor zorgen dat je na enkele speelrondes een zeer aantrekkelijk bedrag op je spelersrekening ziet staan.

Een niet onbelangrijk nadeel

De bovenstaande voordelen zullen bij veel spelers als muziek in de oren klinken, maar er is meer. Helaas is er namelijk ook een niet onbelangrijk nadeel verbonden aan het hanteren van de Paroli strategie. Dit nadeel heeft betrekking tot de hoogte van het bedrag dat wordt ingezet. Wanneer je zoals eerder in dit artikel reeds aangegeven verschillende speelrondes na elkaar winnend afsluit zal je merken dat je door te verdubbelen reeds inzet voor een zeer aanzienlijk bedrag. Een winning streak neerzetten is bijzonder leuk, maar een dergelijke streak komt op een zeker ogenblik ook eens teneinde waardoor je alle behaalde winsten zomaar in één klap kan verliezen. Wees er dus zeker van dat je tijdig stopt zodat je alsnog een mooi bedrag naar je bankrekening kan overmaken.

De Paroli strategie gebruiken of niet?
De Paroli strategie is een gewaagde strategie. Het gewaagde aspect gaat schuil in het feit dat je bij iedere winst de eerder geplaatste inzet moet verdubbelen waardoor je al snel speelt voor meer dan behoorlijke bedragen. Anderzijds moet het gezegd dat je door deze manier van inzetten binnen slechts enkele speelrondes een indrukwekkende winst kan realiseren. Zelfs wanneer je begint met een bescheiden inzet van bijvoorbeeld 10 euro kan je na enkele winstbeurten een zeer aantrekkelijke winst behalen. Klinkt dit voor jou eveneens als muziek in de oren en ben je op zoek naar een roulette strategie die je kan helpen om op korte termijn een interessante winst te realiseren? In dat geval is het zeker een aanrader om even kennis te maken met de Paroli strategie.

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette