Ga naar inhoud

Multiwheel Roulette

Het is algemeen bekend dat er vandaag de dag tal van verschillende vormen van roulette bestaan. De klassieke versies zijn uiteraard het bekendst. We denken hierbij aan Frans roulette, Europees roulette en Amerikaans roulette. Al deze verschillende versies vertonen onderling enkele niet onaanzienlijke verschillen, maar hebben ook één ding met elkaar gemeen. Ze beschikken immers allemaal over slechts één cilinder waarmee wordt gespeeld. Wanneer de kogel binnen deze cilinder dan op een verkeerd getal valt heeft dat altijd als gevolg dat de geplaatste inzet verloren gaat. Het spreekt voor zich dat dit zeer jammer is, maar gelukkig kan het ook anders, namelijk door het spelen van multiwheel roulette!

pics6

Speel op 8 cilinders tegelijkertijd

Multiwheel roulette is eigenlijk een variant op Europees roulette. Zoals de naam van deze versie echter reeds laat vermoeden bestaat ze uit niet één, maar wel tot acht verschillende cilinders. Al deze cilinders beschikken over hun eigen algoritme waardoor ze nooit (of tenzij per toeval) dezelfde uitkomst zullen hebben. Dat is voor jou als speler zeer interessant, want op deze manier kan je zomaar tot acht keer winnen met de geplaatste inzet. Win je slechts zes keer, dan levert dat je nog steeds een mooie winst op. Het feit dat er gespeeld kan worden met tot maximaal acht cilinders tegelijkertijd zorgt er niet voor dat je als speler wordt verplicht om op al deze verschillende cilinders in te zetten. Wil je bijvoorbeeld slechts met drie, vier of vijf stuks spelen? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Voordelen van multiwheel roulette

Multiwheel roulette is tegenwoordig nog steeds niet zo bekend, alleen bij de zeer ervaren spelers. Dat is erg jammer, want aan het spelen van deze versie van roulette zijn enkele niet onaanzienlijke voordelen verbonden. Zoals eerder reeds aangegeven is het zo dat bij een standaard spelletje Europees roulette de volledige inzet verloren gaat wanneer de kogel op een foutief getal terecht komt. Dat is bij multiwheel roulette niet het geval omdat er kan worden gecompenseerd tussen de verschillende cilinders. Heb je op zes cilinders gespeeld en heb je uiteindelijk vier bets gewonnen, dan maak je nog steeds winst ondanks het feit dat er toch twee bets verloren zijn gegaan.

 

Een ander voordeel dat is verbonden aan multiwheel roulette ligt eigenlijk in ligt met bovenstaande. Door te spelen op verschillende cilinders wordt het voor ervaren spelers mogelijk gemaakt om een grotere inzet per speelronde te realiseren waarna ook de maximaal te behalen winst aanzienlijk wordt verhoogd. Tel bijvoorbeeld maar eens op hoeveel je met vier of vijf geslaagde inzetten kan verdienen per speelbeurt en hoe snel dit bedrag verder kan oplopen. Ben je met andere woorden een ervaren speler en ben je op zoek naar een mogelijkheid om in slechts enkele speelrondes een meer dan behoorlijke winst te realiseren met het spelen van roulette? In dat geval is de keuze voor multiwheel roulette nu waarschijnlijk snel gemaakt!

Nadelen van multiwheel roulette

Bovenstaande voordelen zijn als vanzelfsprekend alles behalve onaanzienlijk, maar er is meer. Er is ook een niet onbelangrijk nadeel verbonden aan multiwheel roulette welke vooral wordt veroorzaakt door het feit dat er per cilinder met een bepaalde inzet dient te worden gewerkt. Dit zorgt er voor dat beginnende spelers al snel teveel moeten inzetten waardoor ze worden afgeschrikt. Mede omwille van deze reden is multiwheel roulette dan ook vooral de wereld ingestuurd als zijnde een roulette versie die is voorbehouden voor de ervaren speler of spelers die in ieder geval over een goed gevulde bankrekening beschikken. Is dit van toepassing op jou en zou je graag in slechts enkele speelbeurten een aantrekkelijke winst willen realiseren? Ben je bovendien ook niet bang om een klein beetje verlies te lijden? Dan is multiwheel roulette voor jou ongetwijfeld een zeer goede keuze!

Is multiwheel roulette spelen interessant?

Op bovenstaande vraag dient iedereen eigenlijk voor zichzelf te antwoorden. Multiwheel roulette brengt zeker en vast enkele niet onaanzienlijke voordelen met zich mee voor de meer ervaren spelers. Het feit dat je per speelbeurt tot zomaar even acht keer kan winnen is dan ook op z’n minst aanzienlijk te noemen. Anderzijds moet het gezegd dat spelen met acht cilinders ook vereist dat je inzet acht keer wordt geplaatst. Het risico op een niet onaanzienlijk verlies is hierdoor dan ook altijd bestaande. Bij twijfel kan het altijd interessant zijn om even de gratis versie van dit casinospelletje uit te proberen.

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette