Ga naar inhoud

Ascot Strategie

Tijdens het spelen van een spelletje online roulette zal je als speler altijd aandachtig willen zijn voor bepaalde zaken. Het gros van je aandacht zal evenwel gaan naar het inperken van het risico dat je loopt. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een bepaald roulette systeem. Het zogenaamde Ascot systeem is bijvoorbeeld een zeer interessante strategie die zowel geschikt is voor de beginnende als voor de meer ervaren roulette speler. Door gebruik te maken van dit systeem wordt het aantal inzetmogelijkheden wel aanzienlijk beperkt, maar op het einde van de rit zal je merken dat er steevast een zeer aantrekkelijke uitbetaling kan worden gerealiseerd. Uiteindelijk is dit toch wat je als roulette speler zal willen.

pics13

Hoe werkt de Ascot strategie?

Uitsluitend inzetten op outside bets is natuurlijk niet echt een strategie. Het toepassen van het Ascot systeem vergt dan ook een beetje meer moeite en aandacht. Je begint het toepassen van deze strategie door het opschrijven van een door jou gekozen getallenreeks. Wil je het eenvoudig houden, dan kan je de getallenreeks gewoon 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 maken. In vergelijking met het Fibonacci systeem is er dan ook geen vastgestelde volgorde waar je rekening mee dient te houden. De eerste inzet die je gaat plaatsen doe je door middel van het aantal fiches af te stemmen op het middelste getal van de serie. Met andere woorden, speel je met fiches van één euro, dan zal jouw eerste inzet vier euro bedragen. Wanneer je de speelronde in kwestie winnend weet af te ronden zal de volgende inzet één enkele euro hoger zijn dan de voorgaande. Verlies je, dan wordt de oorspronkelijke inzet met 1 getal verlaagd.

Voordelen van de Ascot strategie

De manier van werken die wordt gehanteerd volgens de Ascot strategie lijkt op het eerste zicht misschien een beetje vreemd, maar ze zorgt er wel voor dat beginnende spelers op deze manier zonder veel risico een aantrekkelijk geldbedrag kunnen winnen. Omwille van het feit dat je bij verlies altijd één getal in mindering brengt op de eerder geplaatste inzet wordt er voor gezorgd dat je bij verlies in vergelijking met het Martingale systeem nooit met een torenhoge inzet te maken krijgt, in tegendeel. Bovendien kan je door het toepassen van de Ascot strategie geheel zelf bepalen wanneer je stopt. Slik je de geleden verliezen en stop je onderaan de getallenreeks of ga je voor de meest optimale winst waardoor je stopt bij het bereiken van het bovenste deel van de getallenreeks? Dit alles zorgt er voor dat de Ascot strategie een roulette systeem is die door een zeer groot aantal spelers kan worden toegepast.

subjeszc

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Aan het gebruik van de Ascot strategie is uiteraard ook een bepaald nadeel verbonden. We maken opnieuw de vergelijking met het Martingale systeem. Bij dit systeem kan je eerder geleden verliezen met één klap terug goedmaken en een bepaalde extra winst behalen. Dat is niet mogelijk wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van de Ascot strategie. In de praktijk zorgt dit er voor dat de werking van de Ascot strategie iets minder efficiënt is waardoor het veel langer duurt vooraleer geleden verliezen kunnen worden goedgemaakt. Wanneer je hier als speler evenwel geen probleem mee hebt is het uitproberen van de Ascot strategie zeker en vast een aanrader.

Toepassen of niet?

Net zoals bij alle roulette systemen op de markt het geval is, is er ook bij de Ascot strategie sprake van enkele interessante voordelen, maar tevens ook van een aantal nadelen. Uiteindelijk is het voor jou als speler van belang om af te wegen welke van beiden nu het beste gewicht in de schaal leggen. De Ascot strategie is alles bij elkaar gezien zeker en vast een interessant systeem om toe te passen, alleen is ze in vergelijking met het Martingale en tal van andere systemen op de markt iets minder direct. Het feit dat eigenlijk het omgekeerde patroon wordt gevolgd van je inzet verlagen bij verlies en verhogen bij winst zorgt er voor dat je een losing streak iets minder snel zal kunnen rechtzetten. Heb je hier niet zozeer een probleem mee en ben je op zoek naar een interessante strategie die je op termijn zeker een aantrekkelijke winst kan opleveren? In dat geval kan de Ascot strategie zeker en vast een meerwaarde betekenen!

Andere Roulette Strategieën : Paroli Strategie, Martinagle Strategie, Parlay Strategie, Fibonacci

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette