Ga naar inhoud

Parlay Systeem

Heel veel roulette spelers willen op zich wel gebruikmaken van een bepaald systeem of een zekere strategie, maar worden afgeschrikt door de complexiteit waar veel systemen om bekend staan. Gelukkig kan het ook anders. Het Parlay systeem is een voorbeeld van een systeem waarbij je als speler over een ongekende vrijheid beschikt terwijl ze toch een structurele meerwaarde zal betekenen voor het te behalen rendement. Door gebruik te maken van het Parlay systeem wordt er immers voor gekozen om als speler een bepaalde winst in het vooruitzicht te stellen. Je kan bepalen hoeveel de winst die je wenst te behalen precies bedraagt waarna je vervolgens gaat inzetten tot het bedrag in kwestie is bereikt. Vervolgens wordt er een uitbetaling gedaan en hou je een klein bedrag over waar je de volgende speelrondes mee kan inzetten. Wanneer je dit systeem hanteert zal je merken dat je zeer regelmatig een aantrekkelijk bedrag naar je bankrekening zal kunnen overmaken.

pics16

Hoe werkt het Parlay Systeem precies?

Zoals aangegeven in de inleiding van dit artikel is het bij het toepassen van het Parlay systeem belangrijk om in eerste instantie een bepaalde winst voorop te stellen die je wenst te behalen. Van zodra je dit bedrag in je hoofd hebt kies je een startbedrag waar je jou prettig bij voelt. Iedere keer wanneer je een speelronde wint zet je tijdens de volgende ronde de volledige behaalde winst in. Je blijft dit doen tot je het vooropgestelde bedrag hebt gewonnen. Hoe je deze winst behaalt is geheel aan jou als speler. Ga je het Parlay systeem toepassen tijdens het spelen van roulette? In dat geval wordt het wel aangeraden om uitsluitend in te zetten op één van de zogenaamde outside bets. Wanneer je een inside bet plaatst is de kans dat je verliest namelijk veel te groot waardoor een niet onbelangrijk deel van het potentieel verloren gaat.

Voordelen van het Parlay systeem

Er zijn verschillende interessante voordelen verbonden aan gebruikmaken van het Parlay systeem. In eerste instantie geeft het de speler een goed gevoel wanneer hij of zij reeds kan nadenken over de winsten die tijdens het spelen van roulette behaald kunnen worden. Daarnaast richt het Parlay systeem zich tijdens het spelen van roulette in het bijzonder op de zogenaamde outside bets (een inzet plaatsen op een specifieke kleur, even of oneven getallen of een bepaalde getallenreeks). Dit zorgt er voor dat je als speler hoe dan ook vanuit de basis meteen over een aanzienlijke winstkans van bijna 50 procent beschikt. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om de vooropgestelde winst binnen een redelijkerwijs korte termijn te behalen.

Wanneer je bijvoorbeeld door middel van het Parlay systeem een winst in het vooruitzicht stelt van 200 euro ga je als volgt te werk. Je start met een inzet van 10 euro. Wanneer je wint wordt je inzet vervolgens 20 euro en bij een nieuwe winst 40 euro. Na een nieuwe winstronde beschik je reeds over een extra bedrag van 80 euro op je spelersrekening waardoor je al in de buurt komt van de helft van de beoogde winst. Nog 2 keer inzetten zorgt er voor dat je reeds over een winst beschikt die de vooropgestelde 200 euro overschrijdt. Op deze manier kan je in slechts enkele speelrondes een zeer interessante winst behalen en dat zonder dat je een groot risico loopt op verlies.

subjesvj

Nadelen van het Parlay systeem

Zijn er ook nadelen verbonden aan het Parlay systeem? In principe niet. Het Parlay systeem is een zeer transparant en eenvoudig te hanteren strategie die zowel voor de beginnende als de meer ervaren speler een interessante meerwaarde kan betekenen. Het enige waar je wel rekening mee dient te houden is dat één enkele verliesbeurt je terug kan brengen naar je oorspronkelijke inzet. Wanneer je dan nog eens meerdere speelrondes na elkaar verliest ga je in het rood waardoor je misschien teveel risico’s gaat nemen. Je zelfcontrole ten allen tijde weten te behouden is tijdens het toepassen van het Parlay systeem dan ook geen overbodige luxe.

Parlay systeem gebruiken of niet?

Gebruikmaken van het Parlay systeem brengt zeer veel interessante voordelen met zich mee die niet onderschat dienen te worden. Door op deze manier te spelen en een haalbare winst in het vooruitzicht te stellen is het mogelijk om op regelmatige basis een aantrekkelijk bedrag uit te laten betalen op je bankrekening. Gebruikmaken van het Parlay systeem is wat dat betreft dan ook een absolute aanrader!

Toch liever een Ander Systeem spelen? Check dan deze eens : Roulette Zerospel, Martingale Systeem, Pivot Strategie, Dalembert Systeem of het La Bouchere Systee.

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette