Ga naar inhoud

Kolommen Strategie

Verschillende roulette systemen die op de markt zijn terug te vinden kunnen er voor zorgen dat de winstkansen voor jou als speler tijdens het spelen van roulette aanzienlijk worden verhoogd. De kolommen strategie is zo’n systeem. In dit geval zal je als speler een inzet moeten plaatsen op de kolommen 1/12, 13/24 en 25/36. De potentiële uitbetaling die op deze manier kan worden gerealiseerd bedraagt 2 tot 1. Met andere woorden, zet je in volgens de kolommen strategie en win je een speelronde? In dat geval zal er bij een inzet van 10 euro een totaalbedrag van 30 euro worden ontvangen. De gerealiseerde winst bedraagt dan 20 euro. Zou jij ook wel graag een dergelijke aantrekkelijke winst willen kunnen realiseren met het spelen van een spelletje roulette? Lees dan snel verder en ontdek hoe de kolommen strategie toe te passen, je kunt ook eerst direct de spelregels van Roulette lezen!

pics14

Hoe werkt de kolommen strategie precies?

Zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven en zoals ook de naam al laat vermoeden wordt er in het geval van de kolommen strategie steevast ingezet per kolom. Je kiest voor een klein bedrag welke je plaatst in de eerste kolom. In de tweede kolom wordt het dubbele van het bedrag uit de eerste kolom geplaatst. De grootste inzet doe je op de derde kolom. Op deze kolom gaan we dan ook vier keer je eerste inzet plaatsen. Bij elke speelronde wordt de kleinste inzet verdubbeld. De andere inzetten die zijn geplaatst kennen bovendien een evenredige groei. De kolommen strategie is ondanks de wat complexe basis toch verrassend eenvoudig. Je dient er dan ook niet teveel bij stil te blijven staan tijdens het voltooien van je speelrondes.

Inzetten op een andere manier

De kolommen strategie is een roulette systeem die eigenlijk verrassend gevarieerd is. Je kan er als speler tijdens een spelletje roulette dan ook voor kiezen om gewoon de standaard kolommen strategie toe te passen, maar je kan ook variëren. zo is het mogelijk om alleen een inzet te plaatsen op de twee buitenste kolommen. De derde inzet wordt dan iedere speelronde geplaatst op de zwarte kleur. De keuze voor het plaatsen van een inzet op de twee buitenste kolommen is er één die niet zomaar wordt gemaakt. Door een dergelijke inzet te doen worden namelijk alle rode vakken op het speelveld ingedekt. Gaat het dan uiteindelijk toch fout en valt de kogel op één van de zwarte vakken, dan ontvang je nog steeds van het huis een bepaalde uitbetaling. Eigenlijk kan je op deze manier op termijn dan ook bijna niet verliezen.

Voor- en nadelen van de kolommen strategie
Het belangrijkste voordeel van de kolommen strategie gaat schuil in het feit dat het risico op verlies middels dit systeem aanzienlijk wordt beperkt. Bij veel andere strategieën wordt er vooral gespeculeerd op het goedmaken van eerdere geleden verliezen, maar dat is bij de kolommen strategie dus niet het geval, in tegendeel. Deze strategie zorgt er voor dat er een dermate diversiteit aan inzetten wordt geplaatst dat je zelfs tijdens minder gunstige speelrondes toch nog altijd aanspraak blijft maken op een bepaalde uitbetaling. Dit zorgt er niet alleen voor dat het risico danig wordt ingeperkt, daarnaast is het ook nog eens zo dat je bij winst kan rekenen op een veelal zeer mooie uitbetaling.

Andere Strategieen : Pivot Strategie , Ascot Strategie, Fibonacci Strategie, Labouchere Strategie

Zijn er dan alleen maar voordelen verbonden aan de kolommen strategie? Helaas niet. Er is ook een niet onbelangrijk nadeel waar vooral de spelers met een beperkt budget rekening mee dienen te houden. Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van een gemiddeld startbedrag en je deze dient te verdubbelen verviervoudigen voor wat de twee andere kolommen betreft speel je meteen voor een vrij aanzienlijke som geld. Wanneer het dan een paar keer fout gaat kan dit een grote impact hebben op het beschikbare bedrag op je spelersrekening. Hier dien je dan ook zeker en vast bij stil te blijven staan.

 

Is de strategie interessant of niet?

De kolommen strategie is een systeem die tijdens het spelen van roulette door de jaren heen veelvuldig werd uitgeprobeerd en in heel veel verschillende gevallen interessant is gebleken. Het is evenwel absoluut noodzakelijk om een degelijk bedrag op je spelersrekening te hebben staan. Is dat niet zo en lijdt je enkele verliezen op rij, dan kan het zomaar gebeuren dat je saldo een rode kleur krijgt die je niet meer kan herstellen. Door te spelen met een degelijk bedrag en door je risico’s zo beperkt mogelijk te houden is het evenwel wel degelijk mogelijk om met behulp van de kolommen strategie een aantrekkelijke winst te behalen.

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette