Ga naar inhoud

Fibonacci Systeem

Wanneer je een kijkje neemt in het aanbod aan roulette systemen die op de markt zijn terug te vinden valt het meteen op dat er zeer veel verschillende mogelijkheden bestaan. Eén van de bekendste systemen om te hanteren tijdens het spelen van roulette is deze van Fibonacci. Het Fibonacci systeem is zoals de naam reeds laat vermoeden gebaseerd op de wiskundige getallenreeks van Fibonacci. Kenmerkend voor deze getallenreeks is dat het volgende getal steeds opnieuw de som is van de twee voorgaande getallen. Met andere woorden: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 en ga zo maar door. Voel je, je als speler ook aangetrokken tot het Fibonacci systeem, maar wil je eerst precies weten hoe deze in z’n werk gaat? Lees dan snel verder en kom alles te weten over het Fibonacci roulette systeem.

pics18

Hoe werkt het Fibonacci systeem precies?

Wanneer je er voor wenst te kiezen om gebruik te maken van het Fibonacci systeem zal je aldus moeten inzetten op basis van de aangegeven getallenreeks. Waarschijnlijk is bovenstaande voor jou nog niet helemaal duidelijk. We geven je dan ook graag een concreet voorbeeld. Stel, je maakt gebruik van een inzet van 10 euro. De reeks zal dan eigenlijk het tienvoudige zijn van wat we eerder hebben aangegeven. Inzetten gebeurt dan eerst met 10 euro, de volgende keer opnieuw met 10 euro, vervolgens met 20 euro, daarna 30, 50, 80, 130 en ga zo maar door. Om het overzicht niet te verliezen kiezen veel spelers er vooraleer zich te wagen aan een spelletje roulette voor om de te volgen getallenreeks even op papier te zetten. Op deze manier kunnen ze gewoon afstrepen tot waar ze zijn geraakt waardoor je met zekerheid weet dat de juiste werkwijze wordt gehanteerd.

Voordelen van het Fibonacci systeem

Het belangrijkste voordeel van het Fibonacci systeem gaat schuil in het feit dat je met één enkele winstronde de voorgaande verliezen kan goedmaken en bovendien nog een beetje winst kan realiseren. Dit is bij menig ander roulette systeem helemaal niet mogelijk. Het Fibonacci systeem volgen is bovendien niet zo complex, althans niet wanneer je er voor kiest om de getallenreeks op voorhand even op papier te zetten. De transparante werking van het Fibonacci systeem zorgt er dan ook voor dat het systeem niet alleen kan worden gebruikt door de ervaren, maar tevens ook door de beginnende roulette speler.

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Het spreekt voor zich dat het systeem van Fibonacci, hoe interessant deze op het eerste zicht ook mag zijn geen honderd procent garantie kan geven op winst. Dit geldt bovendien voor alle roulette systemen die op de markt terug te vinden zijn. Daar komt bij dat de manier van inzetten middels het Fibonacci systeem er automatisch voor zorgt dat de inzet al vrij snel zeer hoog kan oplopen. Met andere woorden, heb je slechts een beperkt budget op je spelersrekening staan en verlies je meerdere speelrondes na elkaar? In dat geval is de kans zeer groot dat je moet inzetten met een bedrag waar je, je eigenlijk niet helemaal lekker bij voelt. Toch is dit de enige mogelijkheid om voorgaande verliesrondes op zo efficiënt mogelijke wijze op te vangen.

 

Fibonacci systeem gebruiken of niet?

Zoals je reeds hebt kunnen lezen is gebruikmaken van het Fibonacci systeem bij het spelen van roulette zeker en vast niet oninteressant te noemen, in tegendeel. Wanneer je de getallenreeks nauwkeurig opvolgt zal je namelijk merken dat je op een zeker punt altijd een bepaalde winst zal weten te realiseren. Het enige nadeel waar je als speler altijd rekening mee dient te houden heeft betrekking tot het bedrag dat moet worden ingezet. Wanneer je de reeks van Fibonacci volgt zal je namelijk al snel merken dat je inzet een behoorlijk bedrag zal weten te bereiken. Dit vormt voor de meer ervaren speler op zich niet zo’n groot probleem, maar dat kan niet worden gezegd van de beginnende speler. Hij of zij heeft doorgaans niet zo’n groot bedrag op de spelersrekening staan waardoor het al na enkele speelbeurten afgelopen kan zijn. Wanneer je hier rekening mee houdt is gebruikmaken van het Fibonacci systeem tijdens het spelen van roulette toch een absolute aanrader en kan het je een behoorlijke som geld opleveren.

Andere Roulette Systemen : Paroli Strategie, Martingale Strategie, Parlay Strategie, Angelika Strategie

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette