Ga naar inhoud

D’alembert systeem

Veel spelers die graag gebruik willen maken van een roulette systeem willen opteren voor een systeem die eenvoudig te hanteren is. Dat is lang niet altijd het geval, in tegendeel. Gelukkig bestaat er het D’alembert systeem. Dit systeem om bijvoorbeeld roulette te spelen is bijzonder interessant en geniet een aanzienlijke populariteit omdat het voor iedereen eenvoudig te begrijpen is. De basis van deze speelstrategie is dan ook erg transparant. Telkens wanneer er een verliesbeurt optreedt moet je inzet worden verhoogd. Win je een beurt, dan zal de inzet worden verlaagd. Gebruikmaken van het D’alembert systeem zorgt er voor dat je op middellange tot lange termijn over winstkansen beschikt van 50/50.

pics17

Hoe wordt het D’alembert systeem gebruikt?

Het D’alembert systeem richt zich net als het merendeel van de andere roulette strategieën op de markt op een inzet die wordt geplaatst op de zogenaamde outside bets. Je kan er bij het toepassen van dit systeem dan ook uitsluitend voor kiezen om een inzet te plaatsen op de kleur rood of zwart, op even of oneven getallen, en op getallenreeksen (1-18 en 19-36). wanneer er een verliesbeurt plaatsvindt zal je er voor willen kiezen om je inzet met 1 unit te verhogen. Deze unit kan zeer uiteenlopend zijn. Heb je er bijvoorbeeld aan de start van je spel voor gekozen om een inzet ter waarde van 5 euro te plaatsen? In dat geval zal je bij verlies 5 euro extra moeten inzetten. Wanneer je wint haal je terug 5 euro van de inzet af. Op dit vlak vertoont het D’alembert systeem dan ook niet onaanzienlijke gelijkenissen met het wat oudere Martingale systeem. Globaal gezien moeten de winbeurten bij dit systeem perfect in staat zijn om de eventuele geboekte verliezen te compenseren.

De geschiedenis van het D’alembert systeem

Het was de Franse wiskundige Jean Baptiste le Rond D’alembert (een behoorlijke mond vol) die het D’alembert systeem in de 18e eeuw heeft ontdekt. Het systeem is op dermate wijze ontworpen dat het er voor zorgt dat je als speler niet alleen winst mag verwachten tijdens het spelen van roulette, daarnaast wordt je beschikbare budget tegelijkertijd beschermd tegen verlies. Het mooie van het D’alembert systeem is bovendien dat je helemaal geen ervaren speler hoeft te zijn om het toe te kunnen passen. Heel veel verschillende systemen die op de markt zijn terug te vinden blinken uit in complexiteit waardoor beginnende spelers worden afgeschrikt. In het geval van het D’alembert systeem is dit gelukkig helemaal niet nodig. Iedereen kan dit systeem toepassen en kan er bovendien een niet onaanzienlijk voordeel uit halen.

Het geheim achter het D’alembert systeem

Door de jaren heen is gebleken dat het toepassen van het D’alembert systeem één van de veiligste methodes is om roulette te spelen zonder dat je als speler te maken krijgt met een bepaald verlies. Roulette is en blijft uiteraard een kansspel. Dit wil zeggen dat je als speler altijd het risico loopt om tegen een zeker verlies aan te lopen voor één of meerdere speelrondes. Dit is niet meer dan normaal. Het proberen voorkomen van dergelijk verlies levert je in de praktijk dan ook zelden of nooit voordeel op, in tegendeel.

Bovenstaande is misschien wel het grootste geheim van het D’alembert systeem. In plaats van te proberen om verlies te voorkomen tracht dit systeem om uiteindelijk het aantal winstkansen van de speler naar een hoger niveau te tillen. Op deze manier wordt er een (haast) 50/50 winstkans op termijn gerealiseerd. Het is onnodig om te zeggen dat de kans dat je dan als speler op termijn een aantrekkelijke winst weet te realiseren meer dan aanzienlijk is.

 

D’alembert systeem toepassen of niet?

Bovenstaande zegt het eigenlijk al een beetje, er bestaan erg veel goede redenen om er voor te kiezen om gebruik te maken van het D’alembert systeem. Uiteraard is en blijft de belangrijkste reden het structureel verhogen van de winstkansen voor de speler niet op korte, maar wel op middellange tot lange termijn. Door deze manier van werken zal er kunnen vastgesteld worden dat er ondanks misschien meerdere verliesbeurten op een zeker ogenblik toch een mooie winst kan worden gerealiseerd. Ook het feit dat het D’alembert systeem zowel door de beginnende als door de meer ervaren speler kan worden toegepast is een niet onbelangrijk voordeel.

Andere Roulette Strategieën : Dalembert Systeem , Ascot Strategie, Kolommen Strategie, La Bouchere Strategie

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette