Ga naar inhoud

Alle Roulette inzetten

Bij het casinospel roulette is het mogelijk om als speler op tal van verschillende manieren in te zetten. Het grote aantal inzetmogelijkheden wordt mogelijk gemaakt door de omvang van het speelbord. Verspreid over het speelbord zijn dan ook niet alleen heel veel verschillende nummers terug te vinden, daarnaast zijn er ook tal van andere inzetmogelijkheden. Zo onderscheiden we de inside van de outside bets. Wil je graag een goed beeld hebben van de verschillende manieren waarop je kan inzetten tijdens het spelen van een spelletje roulette en vooral wanneer dat precies mogelijk is? Wij zetten de verschillende inzetmogelijkheden bij roulette graag even voor jou op een rijtje.

pics8

Plein en cheval

De eenvoudigste mogelijkheid om in te zetten bij roulette is natuurlijk spelen op één enkel nummer. We hebben het hierbij over een zogenaamde ‘plein’ inzet. Omdat er slechts op één enkel getal wordt ingezet dien je als speler rekening te houden met een niet onaanzienlijk risico. Anderzijds is het wel zo dat een inzet plaatsen op één specifiek getallen er bij winst voor zorgt dat de geplaatste inzet 36 keer kan worden uitbetaald. Een andere mogelijkheid om in te zetten bij roulette die eigenlijk een variant is noemen we ‘cheval’. In deze situatie wordt er niet ingezet op één enkel getal, maar wel op twee getallen die naast elkaar zijn gelegen. De kans op winst wordt hierdoor uiteraard een stuk groter, maar daar staat wel tegenover dat er bij winst slechts de helft in vergelijking met plein wordt uitbetaald.

Transversale en carré

Andere, meer complexe inzetmogelijkheden van roulette zijn transversale en carré. Er is sprake van transversale wanneer er een inzet wordt geplaatst op drie nummers. Het is bovendien mogelijk om een transversale simple te realiseren door de inzet van bij een gewone transversale te combineren met een cheval. Bij deze mogelijkheid worden de fiches dan ook op de lijn tussen twee nummers geplaatst. Een andere mogelijkheid die luistert naar de naam ‘carré’ is kiezen voor een kruispunt tussen vier nummers. Door gebruik te maken van deze twee inzetmogelijkheden bij roulette ben je als speler verzekerd van een beperkter risico terwijl je toch nog altijd uitzicht blijft houden op een aantrekkelijke winst.

subjeszc

Colonne en colonne à cheval

Wanneer we alle inzetmogelijkheden roulette nog meer in detail gaan bekijken stellen we vast dat er nog twee andere opties mogelijk zijn. De zogenaamde ‘colonne’ inzetmogelijkheid staat er om bekend zeer interessant te zijn omdat ze een aanzienlijk grotere kans op winst realiseert. In dit geval wordt er namelijk ingezet op twaalf nummers die zich onder elkaar bevinden. Is dit nog iets te gewaagd, bijvoorbeeld omdat je een beginnende speler met een klein budget bent? In dat geval kan je er ook voor kiezen om een ‘colonne à cheval’ te spelen. Bij deze inzetmogelijkheid wordt er gespeeld met in totaal 24 verschillende nummers. Dit zorgt er voor dat de winstkans explosief stijgt, maar anderzijds daalt wel de uitbetaling bij winst. Beide inzetmogelijkheden zijn mede hierdoor vooral populair onder beginnende spelers.

Chance simple

Een laatste mogelijkheid om in te zetten op een spelletje roulette is gebruikmaken van de ‘chance simple’ optie. In dit geval betreft het de zogenaamde outside bets. Hierbij wordt er dus geen rekening gehouden met de getallen die op het speelveld zijn terug te vinden, maar wordt er gekeken naar een inzet op de kleur rood of zwart, op even of oneven getallen, een reeks van 18 cijfers en ga zo maar door. Deze manier van spelen zorgt er in de praktijk voor dat je als speler bijna kan rekenen op een winstkans van 50 procent. Zo blijft roulette niet alleen voor een lange tijd leuk, maar ook nog eens financieel bijzonder interessant.

De inzetmogelijkheden gratis uitproberen

Alle roulette inzetten uitproberen tijdens het spelen van een betalend spelletje roulette is niet zo interessant, in tegendeel. De kans is namelijk zeer groot dat verschillende inzetmogelijkheden je toch niet helemaal liggen waardoor je al snel tegen een niet onaanzienlijk verlies aan zal kijken. Gelukkig kan het ook anders. Alle roulette inzetten kunnen namelijk uitgeprobeerd worden tijdens het spelen van een gratis spelletje roulette. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat je niet te maken krijgt met een vervelend verlies terwijl je toch binnen afzienbare tijd kan achterhalen welke van de verschillende inzetmogelijkheden voor jou nu echt het interessantst is.

Contact | Sitemap Copyright © OnlineRoulette1. Alles Over Online Roulette